Latest Posts

Nakenbilder på nett bilder norske jenter

Nakenbilder på nett bilder norske jenter En skjult server for deling av nakenbilder sprer seg i rekordfart blant Nakenbilder av hundrevis av norske jenter deles på det mørke nettet. nakenbilder av navngitte norske jenter. SPRER NAKENBILDER:Gjennom en server i appen Discord blir bilder av norske jenter spredt på nett. På en skjult server kun tilgjengelig for inviterte, som nå sprer seg i ungdomsmiljøer over hele landet, blir det delt tusenvis av nakenbilder av. Nakenbilder av deg spres på Internett. mot jenter og unge kvinner fra hele Norge, som er blitt utsatt for ulovlig spredning av intime bilder.

Norske nakenbilder spres på nett

Nakenbilder på nett bilder norske jenter Nå gjør hun det fordi hun føler hun må, og fordi hun mener det er riktig og viktig.

Regjeringen vil ha strengere straffer for spredning av nakenbilder. Gunnhild vs. Jeg skjønner at jeg sikkert kunne gjort en bedre jobb med å skaffe bevis, men det var ikke det jeg tenkte på når jeg lå i senga hver morgen og vurderte om jeg i det hele tatt skulle orke å stå opp. Kanskje man skal la være å ha smykker eller dyr elektronikk også da, siden noen kanskje stjele dem?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail